Sunday, April 22, 2012

Avokado-vesikrassi salaatti


Olen aiemminkin postannut avokado-vesikrassisalaatin, mutta tämä on parannettu versio.

AVOKADO (kuori ja paloita)
sitruunamehua (ei tarvita, jos syöt salaatin välittömästi)
nippu VESIKRASSIA (silppua karkeasti)
SAKSANPÄHKINÖITÄ (voit halutessasi paahtaa kevyesti kuivalla pannulla)

Kastike:
puolikkaan APPELSIININ MEHU
3 rkl hyvää OLIIVIÖLJYÄ
1 tl (Turun mietoa) SINAPPIA
suolaa ja pippuria

Pyörittele avokadopalat sitruunamehussa tummumisen estämiseksi.
Levitä vesikrassi tarjoilulautaselle. Päälle saksanpähkinät.
Sekoita kastikkeen ainekset hyvin sekaisin ja kaada päälle.

Kastikkeen innoittajana oli tämä ranskalainen ohje.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...