Friday, March 2, 2012

Kesäkurpitsa-kumina-salaatti


500g KESÄKURPITSAA
suolaa, pippuria
1 rkl KUMINAA (kokonaisia siemeniä)
1 iso VALKOSIPULINKYNSI
200g (vähärasvaista) JUGURTTIA
1 rkl hyvää OLIIVIÖLJYÄ
3 reilua rkl tuoretta MINTTUA (korvasin itse kuivatulla, se käy hätätilassa)

Raasta kesäkurpitsat karkeaksi raasteeksi (raastimen isoin terä).
Sekoita joukkoon 1 rkl suolaa. Anna itkettyä 10 min. Huuhtele suola pois ja purista mahdollisimman kuivaksi käsin. Paahda kuminansiement kevyesti kuivalla pannulla. Jauha morttelissa. Sekoita kuminajauhe murskatun valkosipulin, suolan ja pippurtin, jugurtin ja oliiviöljyn kanssa. Sekoita kesäkurpitsaraaste joukkoon. Sekoita karkeasti silputtu minttu mukaan juuri ennen tarjoamista.




Tämä ohje on kirjasta Healthy Eating for IBS.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...