Wednesday, December 1, 2010

Sulatettu Camembert



Yksi suurimpia ruokaelämyksiäni on ollut Portugalissa. Alfaia Garrafeira oli paikan nimi. Jos osutte Lissaboniin niin KÄYKÄÄ ihmeessä, paikka sijaitsee ihan keskustassa osoitteessa Rua Diàrio de Noticias 125. Portviini, oliivit, pata negra - kaikki oli herkullista, mutta eniten mieleeni jäi paikallinen juokseva juusto.
Tämä ei ole sama asia, mutta hyvä korvike kuitenkin.

Jos tulee sellainen olo, että on tullut elettyä liian terveellisesti niin tässä kunnon sikailua/herkuttelua.

Kokonainen VALKOHOMEJUUSTO omassa puurasiassaan, itse käytin mini-minikokoa
LEIPÄTIKKUJA dippailuun
foliota
VALKOSIPULINKYNSI

Laita uuni lämpenemään 180°C.
Ota homejuusto pois rasiastaan. Pistele siihen veitsellä reikiä, leikkaa valkosipuli tikuiksi ja pistele juuston reikiin. Kääri koko komeus folioon ja aseta takaisin puiseen rasiaansa. Paista uunissa 20 min tai kunnes juusto on juoksevaa.
Tarjoa lämpimänä, dippailin itse leipätikkuja ja hyvää oli.

Alkuperäinen ohje on peräisin täältä, kannattaa käydä kurkkaamassa, siinä on vielä lisää aineksia, täysin uskollinen en ohjeelle ollut.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...