Sunday, November 21, 2010

Paistettu kuha kapristen kera



Tämä ruoka ei varmaan sovi kaikille makuhermoille, mutta tykkäsin itse.

KUHAFILE
Suolaa ja pippuria
JAUHOJA leivitykseen
VOITA ja ÖLJYÄ paistamiseen
KAPRIKSIA

Laitan yleensä kuhaa uunissa, mutta pannulla paistaessa siitä vasta herkkua tuleekin.
Rouhaisin pikkasen suolaa ja pippuria kalafileen pintaan.
Sitten kaadoin jauhoa pari ruokalusikallista lautaselle, leivitin fileen siinä molemmin puolin. Kuumensin voin ja öljyn seosta pannussa ja sitten vaan paistoin kuhan.
Hemmetin yksinkertaista ja nopeaa ruuanlaittoa. Otin kalan pois pannulta ja lykkäsin uuden palan voita pannuun, kippasin sen joukkoon kaprikset ja annoin lämmetä. Siinä "kastike". Söin mungpavunitujen kera.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...