Friday, March 26, 2010

Mozzarellapasta



Tämä resepti syntyi vahingossa, kun piti vain saada kaapit tyhjennettyä.
Arvelin, että tässä menee nyt niin italialaiset ainekset sekaisin, että sen on vain pakko toimia ja hyvää tuli.

1 pkt (Pirkan Parhaat Buffala) MOZZARELLAA (Muukin käy, mutta tämä on hyväksi todettu, kaupoista löytyy muovin makuisia palluroita mozzarellan nimellä, eli valinnassa kannattaa olla tarkkana tai ruoka on jo piloilla.)
TOMAATTEJA
tuoretta BASILIKAA
PASTAA (Käytin proteiinipastaa - oli niin heiveröinen olo kai :)
suolaa pikkasen

Keitä pasta. Valuta pasta (ja toki myös juusto). Kuutioi tomaatit ja mozzarella, revi basilikasta niin paljon lehtiä mukaan kuin maistuu, jätä hiukan koristeluun. Sekoita aineet keskenään uunivuokaan. Jos tuntuu liian hennolta niin lisää mausteita maun mukaan. Laita koko komeus uuniin 180 astetta kunnes pinta alkaa ruskistua ja juusto sulaa. Laita päälle tuoretta basilikaa. Syö vaalean leivän kera.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...