Sunday, February 7, 2010

Tonnikalapizza



Siitä hyvä hätävarapizza, että tähän löytyy kaapista ainekset aika usein.

1 annos pizzataikinaa (jos laiskottaa niin Sunnuntai Ruispizzamix toimii hyvin)

1-2 rkl KAPRIKSIA
1 tlk KALTATTUJA TOMAATTEJA TAI TOMAATTIMURSKAA (500g)
1 tl oreganoa ja basilikaa
valkopippuria
1 pieni PUNASIPULI
1 tlk TONNIKALAA ÖLJYSSÄ
1 1/2 DL JUUSTORAASTETTA joka sulaa hyvin

Tee pizzapohjan taikina ohjeen mukaan.
Sekoita tomaattimurskan joukkoon kaikki mausteet sekä kaprikset, jos käytät kaltattuja tomaatteja, paloita ne hiukan pienemmiksi. Levitä tomaattiseoksesta 2/3 pohjan päälle.
Paloita sipuli renkaiksi. Valuta tonnikala. Tonnikalan voi jättää aika isoiksikin paloiksi. Lado tonnikala ja sipuli pizzan päälle. Lusikoi päälle loppu tomaatti sekä juustoraaste. Lopuksi pinnalle voi pirskottaa hiukan oliiviöljyä.
Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes juusto ruskistuu kevyesti.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...